Vágott virágok, csokrok, koszorúk, szobai- és kerti dísznövények, gyümölcsfák, virágföldek, kaspók, ajándéktárgyak...

Kertészeti áruda

Kertészeti árudánk örömmel áll azok rendelkezésére, akik különféle növényekkel szeretnék színesebbé, barátságosabbá tenni kertjüket, otthonuk közvetlen környezetét.

A virágok és a kert gondozása pihentető hobby, lélekemelő, kellemes elfoglaltság lehet a hétköznapi teendők között. A kertészkedés az a tevékenység, amelyben minden ember közvetlen és személyes sikerélményre tehet szert. A kert gyümölcse a fa ültetésétől a termés leszedéséig a gondos gazda munkáját dicséri. Ugyanakkor napfényt és levegőt, szabad mozgást talál itt a gyermek, egészséges időtöltést az idős ember, hasznos szórakozást a család felnőtt tagjai és barátai.

Kínálatunk:

Kínálatunk összeállításánál arra törekszünk, hogy mindenki megtalálja az igényeinek és lehetőségeinek megfelelő növényeket. A jól bevált, gyakori növényfajták mellett különlegesebb növényeket is forgalmazunk. Az áruda területét nemrég 1000 m2-ről 1900 m2-re növeltük, így még nagyobb választékkal, és áttekinthetőbb elrendezéssel tudjuk fogadni az érdeklődőket. A készleten nem tartott termékeket megrendelés esetén - ha lehetséges - rövid időn belül beszerezzük.

Nagy választékkal rendelkezünk örökzöldekből, lombos díszfákból és cserjékből. A különböző egynyári- és évelő kerti virágok, sziklakerti növények szintén nagy számban megtalálhatók nálunk. Az őszi és tavaszi fő ültető szezonban szabadgyökeres gyümölcs-, szőlő- és rózsa oltványok gazdagítják a kínálatot. Üzletünkben árusítunk növényvédőszereket is.

Szolgáltatásaink:

A hozzánk betérőket segítjük a választásban, a célokhoz és a környezeti adottságokhoz illő, legmegfelelőbb megoldás megkeresésében. Vevőinket növényápolási kérdésekben is tájékoztatjuk, a megvásárolt növény gondozását illetően szakmai tanácsokkal látjuk el. Vállaljuk edények, balkonládák beültetését.

Hírek

Email cím változás !

Kedves Vásárlóink ! Technikai okok miatt email címünk megváltozott , akik a régire küldtek rendelést , szíveskedjenek az újra is megismételni , hogy lássuk ! :) cymbi1969@gmail.com Köszönjük !   ...

bővebben »

* * *

Gulan-gulan a halhatatlanság növénye

A Jiaogulan más néven Gulan-gulan (Gynostemma pentaphyllum) egy különleges gyógynövény. Bár halhatatlanná valószínűleg nem fog senkit sem tenni, tény, hogy származási helyén módfelett magas életkort tapasztaltak, a betegségeket hírből sem ismerték. Ennek oka, hogy a növény 82 különböző szaponint tartalmaz, olyan speciális anyagokat, amelyek egyedi gyógyászati hatásokkal bírnak. ...

bővebben »

* * *

Erkélyünk egész évben szép lehet?

A legtöbb balkonláda nyáron csodálatos, de az év többi hónapjáiban üres és kopár. Melyik évszakban milyen növényt ültessünk? Tavasz Az erkélyen a tavasz márciusban kezdődik. Ekkor a következő virágokból válogathatunk: árvácska, kankalinfélék, gyöngyike, tulipán, nárcisz, jácint, törpeszegfű, boglárka stb.   Nyár A fagyosszentek elmúltával (május közepén) ...

bővebben »

* * *