Kertészeti áruda

Kertészeti árudánk örömmel áll azok rendelkezésére, akik különféle növényekkel szeretnék színesebbé, barátságosabbá tenni kertjüket, otthonuk közvetlen környezetét. Az áruda területét nemrég 1000 m2-ről 1900 m2-re növeltük, így még nagyobb választékkal, és áttekinthetőbb elrendezéssel tudjuk fogadni az érdeklődőket.

Cégünk története, általános bemutatása >>

  Kínálatunk:

Kínálatunk összeállításánál arra törekszünk, hogy mindenki megtalálja az igényeinek és lehetőségeinek megfelelő növényeket. A jól bevált, gyakori növényfajták mellett különlegesebb növényeket is forgalmazunk. A készleten nem tartott termékeket megrendelés esetén - ha lehetséges - rövid időn belül beszerezzük.

Nagy választékkal rendelkezünk örökzöldekből, lombos díszfákból és cserjékből. A különböző egynyári- és évelő kerti virágok, sziklakerti növények szintén nagy számban megtalálhatók nálunk. Az őszi és tavaszi fő ültető szezonban szabadgyökeres gyümölcs-, szőlő- és rózsa oltványok gazdagítják a kínálatot. Üzletünkben árusítunk növényvédőszereket is.

Ízelítő a gyümölcsfa és dísznövény-választékunkból, képes növényismertetőkkel >>

  Szolgáltatásaink:

A hozzánk betérőket segítjük a választásban, a célokhoz és a környezeti adottságokhoz illő, legmegfelelőbb megoldás megkeresésében. Vevőinket növényápolási kérdésekben is tájékoztatjuk, a megvásárolt növény gondozását illetően szakmai tanácsokkal látjuk el. Vállaljuk edények, balkonládák beültetését.

További képek árudánkról >>
Elérhetőségeink >>